Sin categoría

Jubileumsutställning

Föreningen Konstnärer i Katrineholms kommun bildades 1990 och kunde fira 30 livaktiga och innehållsrika år som förening pandemiåret 2020. Eller, vi kunde ju inte fira, eftersom det var ett pandemiår, och många utställningar i vårt galleri ställdes in.

Det här året har vi utställningar som vanligt men besöksantalet är begränsat till tre besökare i taget. Vi är tacksamma för att ni genom att komma till våra utställningar, och framförallt genom att hålla avstånd, gör det mödan värt att kämpa på och hålla öppet. Det blir ingen fest i år heller, men vi firar vår förening med en extra lång utställningsperiod för våra nuvarande medlemmar. De har fått uppdraget att begränsa sig till en meter vägg, vad de gör med den är helt upp till dem själva, bara golv och tak begränsar fantasin i Konstmagasinet.

Välkomna!

0 kommentarer på “Jubileumsutställning

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: