Utställning

Rodrigo Lombardo 16/10-3/11

Under perioden 16/10 – 3/11 visas utställningen ”Norte” av Rodrigo Lombardo i Konstmagasinet.

Rodrigo är ny medlem i KIKK och har bl a studerat Fine Art på universitetet i Valencia, Spanien. Där, utöver måleri och skulptur, experimenterade han framförallt med videokonst. Rodrigo är också grafisk designer och har under många år arbetat på reklambyrå.

Rodrigo är bosatt i Sverige sedan 2018 och här har Rodrigo hittat tillbaka till måleriet med ett särskilt intresse för landskap och porträtt, i vilka Rodrigo experimenterar med tjocka färglager och mycket textur. I landskapen har dimman en central roll med diffusa färger och mjuka former. Porträtten är självbiografiska då de utgår ifrån människorna allra närmast Rodrigo, där utmärker sig texturen och penseldragen med mycket färg.

Välkomna på vernissage lördag 16/10 kl 11:00!

0 kommentarer på “Rodrigo Lombardo 16/10-3/11

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: