Utställning

Julutställning & Julmarknad

Lördag 27 november öppnar vi årets julutställning i Konstmagasinet där flertalet av KIKK-medlemmarna ställer ut sin julklappsvänliga konst. Utställningen pågår till och med fredag 17 december (ordinarie öppettider).

Under lördagen 27/11 är det dags för traditionell julmarknad i Godsmagasinet (stora hallen utanför galleriet). Julmarknaden arrangeras av KIKK och vi har massor av fina utställare i år, kom och stöd våra lokala hantverkare!

Välkomna!

0 kommentarer på “Julutställning & Julmarknad

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: