Meggi Sandell

Under perioden 30 januari till och med 17 februari 2021 ställer Maggi Sandell från Gnesta ut på Konstmagasinet. Utställningen sker med stöd av Sveriges Konstföreningar.

Meggi Sandell (1973) är verksam som konstnär med utställningar runt om i Sverige och utomlands. Utöver en Masterexamen i Textil Konst från HDK i Göteborg har hon studerat bland annat filosofi, idéhistoria och litteraturvetenskap. Efter en ateljévistelse i Kunming i Kina har tusch fått en framträdande roll i hennes konst, som ofta präglas av ett poetiskt anslag och existentiell undertext. I utställningen utforskar Meggi Sandell stillhet och tid, med svart-vita, minimalistiska uttryck i olika format och material, bland annat i form av hennes artist’s book Still, grafikserien Allt det viktiga och den platsspecifika installationen Drömtydning.

0 kommentarer på “Meggi Sandell

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: